Blog

Angyal jóslás

ANGYALLEVÉL
Engem elvarázsolt az angyali forgatókönyv, és nekem és ügyfeleimnek sok éves tapasztalatunk van vele kapcsolatban. Több mint 10 éve dolgozom vele.

Felkészült kérdéseire választ közvetítek. A válaszok az őrangyalodhoz való kapcsolódáson keresztül érkeznek, egy automatikus szkripten keresztül. Az angyali forgatókönyv használható döntéshozatal idején, az élet kereszteződésében, bizonytalanságban és belső kérdésekben. A kérdések önkényesen vonatkozhatnak az élet minden területére, mint például a kapcsolatok, a munka, a pénz, az egészség…

Az angyali szentírás nem jóslás, hanem egy kedves útmutatás, ajánlás vagy magyarázat, és egy váltás az élet útján.

Útmutató: Célszerű elsősorban magadról, az élet aktuális témáiról, vagy gyermekeidről, szeretteidről kérdezni. Nem készítek értelmezéseket harmadik fél számára. Beállíthat diktafont vagy telefont, és rögzítheti a válaszait.

A kártyák helyzete a következő:

  1. A múlt
  2. Jelenlét
  3. A jövő A teljes 78 lapból álló tarot (Nagy Arcana, Little Arcana és Court Cards) és a leggyakrabban használt Rider Waite tarot-készletet használjuk az értelmezéshez. Hogyan kell értelmezni:
    Gondoljon a kérdésre, amelyre választ szeretne kapni, vagy a problémára, amellyel szembenéz.
    Minden kártyának többféle jelentése is lehet, ezért használja intuícióját, hogy megértse, mit akarnak mondani a kártyák.
    Sűrítmény. Minél több energiát tudsz fordítani arra, hogy veled legyél
Comments Off on Angyal jóslás