Blog

Ciganykartya históriaja ❤️?

A cigánykártyák gazdag történelemmel rendelkeznek. Ma már nehéz pontosan tudni, hol és mikor kezdődött a létezésük. A rendelkezésre álló forrásaim szerint az ókori Egyiptomban jelentek meg. Viselniük kell az egyiptomi Thoth -könyv örökségét, a misztika könyvét, amelyet a bölcsesség és tudás istenének, de a mágia és az alvilág istenének szenteltek.

Sok évvel ezelőtt a kártyákat arany berakással látták el, vagy kézzel vésették és faragták. A “cigány” nevet a nomád cigányok miatt kapták, akik nagyon jól tudtak róluk. Sok évvel ezelőtt az emberek kíváncsiak voltak, új dolgokat akartak felfedezni és azt is tudni, hogy mi fog történni a jövőben. Végül is ki ne szeretné tudni ma?

A cigánykártyák manapság a cigány kultúrához tartoznak. De rajtuk kívül jelenleg sok varázsló és jósnő táplálja őket. Hogyan és mire használják a cigánykártyákat? Különböző élethelyzeteket és érzelmeket mutatnak be, amelyeket egy személy tapasztal. Minden kártya egy bizonyos típusú energiát szimbolizál. Olyanok, mint egy tükör, amely megmutatja, hogyan néz ki az ember nemcsak kívülről, hanem belülről is.

A kérdésre adott válasz nem véletlenül jön, ez a belsőnk kijelentése. Minden kártya más jelentéssel bír, mást jelent, és mást szimbolizál. A cigánykártyák képesek figyelmeztetni az embert, ha valami rossz történik, kellemetlen, de jó és kellemes is. Azt is tudják, hogyan kell tájékoztatni az egészségi állapotról, a szerető életről, a munkaterületről és számos más helyzetről.

A cigánykártyákból való jóslás világszerte ismert, és óriási hagyománya van. Főleg azzal különbözik a kártyajóslástól, hogy nagyon specifikus jóslatot ad.

Szerencsés vagyok, hogy koszorúban kaptam ezt az ajándékot, és megvannak a képességeim. Össze vagyok kötve a kártyákkal, úgymond egy egészet alkotunk.

Comments Off on Ciganykartya históriaja ❤️?