Blog

Folytatas

Oroszlán márciusi horoszkóp 2022-re
Bátorság, önbizalom, kitartás és nyitottság

A Levi March támogatni fogja a temperamentumát. Nagy lelkesedéssel fogsz bele mindenbe, ami az utadba kerül, és mindenben jeleskedni fogsz. Ez felboríthatja környezetét, és irigyelheti a sikert. Mások társaságában remek kommunikációs készségekkel és humorérzékkel fogsz kitűnni. Lelkesedéssel teli történeteid felkeltik az emberek érdeklődését, és népszerűvé válsz. Emésztési problémák léphetnek fel ebben az időszakban, ezért összpontosítson az egészséges, kiegyensúlyozott étrendre és a sok pihenésre.

Ez az időszak növeli a behatolást és az önbizalmat. Használja ezt az előnyére, és próbálja megoldani azokat a problémákat, amelyekben eddig bizonytalan volt. Koncentrálj különösen azokra, akiket a leginkább foglalkoztat.
De az oroszlánnak óvakodnia kell márciusi ingerlékenységétől, ami hosszan tartó konfliktusokhoz vezethet. Ebből a szempontból a Hold állása lesz támogatva, aminek köszönhetően időben felismerheted tetteid következményeit, mielőtt azok bekövetkeznének, így a március a kettősség és a megosztottság hónapja lesz számodra.

Mérleg márciusi horoszkóp 2022-re
igazságosság, együttérzés, harmónia és értelem

A március mozgalmas hónap lesz a Mérleg számára. Készülj fel a nagy változásokra a magánéletedben. Ha úgy érzed, hogy már régóta nem költöztél sehova, akkor itt az ideje, hogy tegyél ellene. Ha a letöltésen gondolkodik, ne aggódjon, és tegye meg. Ha munkahelyváltáson gondolkodsz, nagy valószínűséggel találsz valamit, ami igazán tetszeni fog. Próbáld megőrizni a békét ebben az időszakban, mert mindent személyesen veszel és könnyen kiborulsz. A meditációnak segítenie kell ebben.

Márciusban döntő jelentőségű lesz a Mars Mérlegre gyakorolt ​​hatása. Óvakodnia kell a hangulatingadozásoktól és a szorongás érzésétől, mert ezek a munkahelyen egyáltalán nem segítenek. Éppen ellenkezőleg, ez meghiúsíthatja a kollégákkal fenntartott jó kapcsolatait. Nagyon könnyen elterelődik a figyelmed, és a legkisebb célzás is provokálni fogja.
Otthon aztán hátradőlhet, és megbízhat partnerében. Az egyedülállóknak azonban meg kell próbálniuk másként kiadni a negativitást. Ne féljen fizikai erejét kihasználni futás, úszás vagy egyéb kardioedzések közben.

Nyilas márciusi horoszkóp 2022
céltudatos és energikus, tele vággyal és erőfeszítéssel

Március beköszöntével a Shooters nagyon magabiztosnak és nyugodtnak érzi magát. Pozitív energiát fogsz sugározni, ami vonzza a barátaidat és a szeretteidet, így szükségét érzik, hogy időt töltsenek veled. A naplód tele lesz baráti találkozókkal, nagyon népszerű leszel, főleg egyedi humorérzéked miatt, így nem lesz sok időd magadra. Ebben a hónapban kérdések merülnek fel a jövőddel kapcsolatban. Ez azért van, mert ez a legalkalmasabb időszak arra, hogy döntéseket hozzon karrierje irányával kapcsolatban.

Márciusban a Shooters a sajátjaik közé kerül
nagyon népszerű a szerettei körében. Merkúr munkájának köszönhetően nagyon empatikus leszel, és könnyen segítesz másoknak kiutat találni a nehéz élethelyzetből. De az a tény, hogy sokan megbíznak benned, felébresztheti a vágyat, hogy manipulálják környezetüket az Ön javára.
Ebben a hónapban a jövőjére és a hosszú távú céljaira kell összpontosítania. Mindig próbáljon legalább néhány percet adni nekik naponta. A rendszeresség és az apró lépések hamarosan a siker csúcsára vihetik.

Comments Off on Folytatas