August

Horoskop októberi hónapra

Bika (április 20. – május 20.)

Kaotikus napok várnak a jelére. Rajtad múlik, hogyan csinálod.

Egészség

Túl terhes, és ez azt eredményezheti, hogy kimerültnek és energiamentesnek érzi magát. Lassítsa a tempót.

Kapcsolatok

A hónap elején az ész búcsúzik tőled, majd az intuíció veszi át a gyeplőt. A vágyad nem ismer határokat. De vigyázz a szerelemre első látásra. Nem kell megismételni, és romantikus szíve meglehetősen csalódást okozhat. Viszont a szerelmi életed már rég nem volt ilyen izgalmas! A hónap fordulóján a hormon szintje megnyugszik, és hajlamos lesz a kedélyállapotra. Próbálja meg nem provokálni a veszekedést a családjával. Lehet, hogy később megbánja. A hónap végén valaki megpróbál provokálni. Ne foglalkozz vele! Csak azok számára, akiket megadtak – egy, a párját érintő probléma már régóta zavar. Olyan információkat találhat, amelyek segítenek ebben.

Pénz és pénzügy

Jó alkalom lakásbefektetésre. Ha már régóta fontolgatja az ingatlanvásárlást, akkor ebben a hónapban.

Munka

A hónap eleji hormonális barnulás bonyolíthatja a munka életét. Megkockáztatja, hogy alapvető hibát követ el, és ezt a kellemetlenséget sokáig el kell magyaráznia a főnökének. Ne bízz mindenkiben, jóllehet jó szándékú táblában. Inkább hallgassa meg a saját okát

Ikrek (21.5. – 21.6.)

Tudja meg, mi vár rád az elkövetkező napokban.

Egészség

A szervezet felszólít a mérgező anyagok eltávolítására. Egy kisebb tisztítás biztosan nem ártana neki.

Kapcsolatok

Csak egyet akarsz. Úgy, hogy a veszekedéseknek és félreértéseknek végre vége legyen a pároddal. Ebben a hónapban ez részben teljesül, és pihenni fog egy darabig. Bár ez csak ideiglenes feltétel lesz. Az alapoktól meg kell változtatnia a gondolkodását. Amíg ez nem történik meg, életed egy ördögi körben fog forogni. Biztosan sikerülni fog, és végre megtapasztalhatja azt a boldogságot, amelyre annyira vágyik, és amelyet minden bizonnyal a legjobban megérdemel. Csak a meghatározott személyek számára – Ne aggódjon a családtag igazságtalansága miatt. Olyan akar lenni, mint te, ezért irigyel téged. Azonban ne redukálja magát negatív érzésekre. Ez nem éri meg.

Pénz és pénzügy

Ebben a hónapban extra pénzt kaphat. A legjobb módja ennek a megfelelő befektetés. Ügyeljen arra, hogy ne legyen bolond.

Munka

Ne bízzon kollégái pletykáiban, hacsak nem igazolja őket. Bánthat valakit, aki segíthet a továbblépésben a jövőben. És nem csak a munka területén

Comments Off on Horoskop októberi hónapra