Oktober

Horoszkóp októberi hónapra:

Hal (19.2. – 20.3.)

Ez a hónap hatással lehet az életedre. Veszélyesen rokon ismerőssel fogsz találkozni

Egészség

Sok szerencsét. Nagyszerűen érzi magát az egészség szempontjából. Szinte nincs komplikáció.

Kapcsolatok

Az ebben a jegyben született embereknek izgalmas hónapjuk lesz ebben a hónapban. A Vénusz és a Jupiter még arra is ösztönöz, hogy túléljen egy ügyet minden konvención kívül – minél kalandosabb, annál izgalmasabb és vonzóbb számotokra. Végül annak a férfinak / nőnek, akivel a hónap 10. és 20. napja között töltöd az éjszakát, egy életre szóló lelki barátoddá kell válnia. Önön múlik, hogy hajlandó -e elviselni annak instabilitását. Csak a megadottra – a szerettei körében tegye félre pedantizmusát és túlzott önuralmát. Légy nyugodtabb és kezdj el bízni.

Pénz és pénzügy

A következő napokban védve van a pénzügyi csalóktól, és valószínűleg gyorsan javul az anyagi helyzete.

Munka

A Merkúr gondoskodik a munkáját érintő váratlan változásokról. Nem tudja eldönteni a következő lépést? Hallgass a belső hangodra. Sokkal megbízhatóbb, mint a kollégák tanácsa. Ha tovább akar lépni, nemcsak szakmai, hanem személyes életében is, akkor el kell kezdenie bízni a megérzéseiben. Biztosan megvan!

Baran (21.3. – 19.4.)

Kíváncsi vagy, mi vár rád ebben a hónapban? Találkozol új szerelemmel, vagy rendben lesznek a jelenlegi kapcsolataid? Olvassa el itt:

Egészség

Vigyázz. Régi sérülésekről lehet beszámolni, és ebben a hónapban nagyobb a törések valószínűsége.

Kapcsolatok

Ebben a hónapban nő az önbizalma. Ez egy szépségszakértőnek – a Vénusznak – köszönhető, amely megerősíti karizmáját és bájos varázsát. Bulik, vacsorameghívások, koncertek – mindenhol ott vagy, és mindenki szeretne veled találkozni. Pozitív energiától fogsz kitörni. Vigyázzon azonban! Ha komoly párkapcsolatban élsz, meg tudod fizetni a meggondolatlanságodat, és előfordulhat, hogy a flörtölés nem fog kifizetődni. A kijelölt személyek számára – pozitív gondolkodása megfertőzi az egész családot, és a stabilitás és a jólét érvényesül.

Pénz és pénzügy

Megbocsátanak, ami negatív hatással lesz a költségvetésére. Ez a hónap sem alkalmas ingatlanvásárlásra.

Munka

Ellenállhatatlan bájának és együttérzésének köszönhetően olyan emberekkel fog találkozni, akik segítenek felmászni karrierje létráján. Legyen szó fontos információról, nagyszerű gondolatról vagy ötletről, mindezt a maga javára használhatja. És jelentős fordulat jöhet a karrierjében

Comments Off on Horoszkóp októberi hónapra: