Blog

Horoszkop

Vízöntő (január 21. – február 18.)
Érdekes találkozások várnak rád. Ezek azonban nem szerelmi kapcsolatok, inkább üzleti találkozók. Ha jól csinálod, csak profitálhatsz belőle. Azért légy óvatos. Van egy személy a környékeden, aki irigyel téged. És ez nem csak a magánéletre vonatkozik, hanem a munkára is.

Egészség
Fáradni fogsz, de a hétvégén eltűnik. Ha nem, akkor fényt kell vetnie az étrendre. Még egy séta a friss levegőn nem ront el semmit, ezért ne késlekedjen, és találjon időt.

Kapcsolatok
Nem kerülheti el a párjával való kis szakadást. Még ha az igazság az Ön oldalán áll is, próbáljon nagylelkű lenni. Kompenzálja a konfliktus idegességét azzal, hogy időt fordít gyermekeire vagy négylábú kedvenceire.

Pénz
Az ingatlanügyletek az Ön javára végződnek. Más üzleti megállapodások megkötésekor sem eshet bajba.

Hal (február 19. – március 20.)
Az elmúlt napok eufóriája kicsit elhagyott. Szerencsére nem teljesen, így elég játékosan kezeled a hétköznapok unalmas feladatait. Túl sokat gondolkodsz mindenen, és részletesen boncolgatod a gondolataidat. Ne vigyük túlzásba. Jobb, ha megpróbál minden problémán felülemelkedni.

Egészség
Kiváló állapotban vagy. Azonban ne kerülje el az orvosi vizsgálatokat, és ne rendeljen máskor. Ellenkezőleg, élvezd, nem kell mindig orvoshoz fordulnod, ha már nem érzed jól magad és baj van.

Kapcsolatok
A hirtelen ötlet bevált, bár először őrültnek tűnt. Kellemes estét töltöttél pároddal. A hetet a szeretet és a jó közérzet jegyében töltöd. Ez egy kis nászút lesz. A kor egyáltalán nem számít.

Pénz
Jó alkalom jelzáloghitel felvételére. A szerződés minden részletét a legapróbb részletekig szeretné megvizsgálni, és ez lehetővé teszi, hogy kiváló áttekintést kapjon. Kevesen juttatnak olyan helyzetbe, amely az Ön számára hátrányos

Comments Off on Horoszkop