Blog

Horoszokop

Márciusi horoszkóp 2022
Fordulópont a tél és a tavasz között, amikor pozitív változásokra várunk, és mikor végre integethetünk majd egy hideg napon. Ez is március hónap. Sokak számára kihívást jelent, de sokak számára a jobb holnap hírnöke.

Készülj fel egy nagy adag új energiára márciusban. Ha megtanulsz vele dolgozni, akkor különösen a szerelmi életedben tudod hatékonyan kamatoztatni. Könnyen építhetsz kapcsolatokat, és felhívod mások figyelmét. Ez természetes lesz a légi jeleknél, mert nagyon jól tudnak alkalmazkodni. Ezzel szemben a Kosnak, a Nyilasnak és Levinek gondja lehet, ha nem tudják megfelelően irányítani ezt az energiát. A Neptunusz hatása a Halakban erős lesz a karrierjében; ennek köszönhetően megszerzi a szükséges kitartást és szellemi erőt a kívánt munkakör eléréséhez.

A 2022. márciusi horoszkóp szerint a hónap instabilitása miatt nem lesz előnyös az egyéneknek túl sokat foglalkozni személyes érzéseivel. Jobb lesz, ha a szabadidődet olyan emberek társaságában töltöd, akiket szeretsz. A március nem megfelelő időszak az elmélkedésre és a gondolkodásra.

Nap a Halakban
18.2.17: 29 – 20.3.16: 20
a
20.3.
Ezalatt az intuíciód teret kap. Nagyon figyelmes és empatikus lehetsz a környezeted iránt. Nagyon barátságosnak, vendégszeretőnek és másokkal szemben érzékenynek tűnsz. Amikor egyedül vagy, hajlamos vagy lelki csüggedtségnek, lustaságnak, és bizonyos esetekben elveszted az érzéseid irányításának képességét. Jobban jársz olyan társaságában, akiben megbízol és szeretsz. Egy ilyen környezetben elhagyja a kisebbrendűségi érzés, és teljes mértékben fejlődhet, önmegvalósítható.

Vénusz a Bakban
5.11.11: 30 – 6.3.07: 14
k
6.3.
Ez idő alatt valószínűleg tudat alatti igényt fog érezni arra, hogy minden helyzetben megőrizze méltóságát. Ezért például nem engeded meg magadnak, hogy a szeretet jeleit mutasd nyilvánosan, vagy hogy tudatd veled, hogy valami megbántott. Nagyon reálisan fogod nézni a világot, ami a döntéseidben is meglátszik. Gyakran előfordul a társadalmi státusz biztosítását szolgáló kapcsolatok kialakítása.

Comments Off on Horoszokop