Blog

Megérzések

Az embereknek gyakran vannak olyan megérzéseik vagy előérzeteik, amelyekről úgy érzik, hogy valamilyen fontos vagy különleges eseményt jeleznek. Ezek a megérzések rendszerint szubjektívek, és nincsenek tudományosan bizonyított vagy objektív alapjaik. Az emberi elme és érzékszervek olyan bonyolultak, hogy időnként meglepő módon működhetnek, és olyan összefüggéseket találhatnak, ahol valójában nincsenek.

Néhány gyakori típusú megérzés:

  1. Előérzetek: Az emberek gyakran érezhetik, hogy valami jó vagy rossz dolog fog történni, anélkül, hogy lenne racionális alapuk az érzésnek. Ez lehet egy új munkahelyről, egy ismeretlen helyről vagy egy ismeretlen emberrel való találkozásról szóló előérzet.
  2. Álom-megérzések: Néha az emberek olyan álmokat tapasztalhatnak, amelyek azt érzékeltetik velük, hogy valami fontos vagy különleges fog bekövetkezni. Ezek az álmok személyes élményekre vagy kapcsolatokra vonatkozhatnak.
  3. Testi jelzések: Vannak olyan emberek, akik úgy érzik, hogy testi tünetek, például fejfájás vagy hasi fájdalom előre jelezhetik valamilyen eseményt vagy veszélyt

A megérzés nem más, mint lelkünk legőszintébb hangja, amely a legritkább esetben csap be!!

 

 

 

 

 

 

 

Comments Off on Megérzések