August

Mit jelent az hogy fehér mágia jóslás?

Ahhoz, hogy hatékonyan gyakorolhassuk a fehér mágiát, először a saját figyelmünket összpontosító képességünket kell annyira fejleszteni, hogy tudatunk transzállapotba kerüljön. Ezt több szakaszban lehet elérni: a test teljes mozdulatlansága és ellazulása, a külső és belső ingerekre, gondolatokra és érzésekre való reagálás elmulasztása, a légzés szabályozása, a mentális tevékenység leállítása, egyes hangokra való koncentráció, egy tárgyra való koncentráció, spirituális képre való koncentrálás és meditáció.

A külső változások stabilakká válnak, és csak akkor van értelme, ha belső változásokon alapulnak! Tudod irányítani a gondolataidat? Hasznosak a gondolataid? Tudod, ki vagy?

A fehér mágia hajlamos a tudás és az univerzum iránti általános bizalom elérésére. A szándék az, hogy segítsünk önmagunkon és másokon, és hogy meglássuk mások tudatát, és ezáltal önmagunkat is. A fekete mágia technikái inkább a hatalom megszerzésére irányulnak, és tükrözik a mágus alapvető hitét saját erejében. A mágus hisz önmagában és képességeiben. Az eredmények nagy valószínűséggel nem különböznek egymástól, mert ezek az utak valamikor találkoznak, de nem lehet leírni. Mi a fehér és mi a fekete? Ez persze nagyon relatív, mert mindig a szándéktól és a konkrét helyzettől függ.

A fehér mágia összefüggésében ezek etikai értékek, eszmények és energia. De minden fény árnyékot vet.

A fehér mágia azt is jelenti, hogy keményen dolgozol magadon! Amikor meg akarok változtatni a külső körülményeken, magamon kell változtatnom.
A fehér mágiát csak az tudja elsajátítani, aki ismeri és uralkodik önmagán! A legfontosabb mágikus munkának két aspektusa van. Először is, ez egy kísérleti tanulmány valódi technikákról, szemben a mágia és a fehér mágia szokásos szimbolikájával. A mágia módszerei négy egész történetet alkotnak, és minden kultúrában meglehetősen egyhangúak. Ideje napvilágra hozni és elkezdeni használni őket.

Másodszor, fontos létrehozni valamit, amit "szellemi mágiának vagy fehér mágiának" lehetne nevezni. A mágiának saját világnézettel, saját nézetekkel és filozófiával kell rendelkeznie. Mindig is volt tendencia, hogy a mágiát ősi művészetnek tekintik. Minden sámáni rendszer fenntartja, hogy ennek az energiának és tudásnak egy része az eredeti hagyományokból származzon. Még az asztrofizika és a biológia is támogat egy mitikus világképet.

A fehér mágia azonban nem csak védelmet nyújt. A szerelmi mágia különböző formái is hozzátartoznak a fehér mágiához, csakúgy, mint a partnerek elválásának varázsa, vagy amikor a szerelem eltűnik, és azt szeretné, ha ez a szerelem újjáéledne. A gyógyító szertartások is a fehér mágia varázslatai, csakúgy, mint az előbb említett, a védelemhez kapcsolódó varázslat, amely garantálja, hogy az ellenség sülni kezd saját haragjában. A fehér mágia segítségével az aggodalmak és félelmek is enyhíthetők az erők láthatóvá tételével, ezáltal megváltoztatva a jelen szemléletét. A fehér mágia erősítőként működik. Ezért figyeljen arra, hogy mit gondol a rituálé során! Ha azt gondolod: „Megcsináltam! Sikeres vagyok! Egészséges vagyok! "Akkor így lesz
Comments Off on Mit jelent az hogy fehér mágia jóslás?