Blog

Szerelem rrituális

Ezeknek a varázslatoknak köszönhetően elnyeri az álomférfi szerelmét, vagy megerősíti a meglévő kapcsolatot.

Ideális varázslatok gyakorlása a szerelem vonzására telihold idején, vagy közvetlenül előtte, amikor a hold felkel. Persze úgy, hogy a szerelmed is felerősödjön. Merítsen ihletet a White Magic portál varázslataiból

De a szerelmi varázslatok gyakorlására a legjobb nap a péntek, mert ez Vénusz, a szerelem istennőjének napja.

Legtöbben szeretjük a vöröset, de a Vénusz a zöld színt kapja a varázslatban. Ezért sok gyakorló a zöld színt részesíti előnyben szerelmi varázslatként. De ha tudat alatt a szerelmet kizárólag a pirossal társítod, hallgass magadra, és válaszd azt a színt, amely szerinted a szerelemhez jobban illik.

Mondd ki hangosan: „Erzulia, Mária Magdolna, Vénusz és Síva, valamint a szeretetről gondoskodó más istenségek nevében szilárdan magamhoz kötöm a kedvesemet / kedvesemet! Szeretetben, megértésben és harmóniában élek XY-val. Hálát adok az isteni szeretetnek a kivitelezésért és az erőért. XY jó partnere leszek. Bárhogy legyen is, legyen úgy!” A mágus pedig tömör csomót köt. Ismételje meg ezt 6-szor! Ezután égesse el a madzagot a szantálfával. Amikor a hamu kihűl, temesse el a tiszta természetbe. A legjobb egy szép magas fa alatt, az alternatíva egy széles mező.

Comments Off on Szerelem rrituális