Oktober

Tenger só hatásai

A tengeri só egyedülálló egészségügyi hatásai A tengeri só nagy százalékban tartalmaz kloridot és nátriumot. Ezenkívül magnéziumot, kalciumot, káliumot és más, az egészségünkre hasznos ásványi anyagokat is tartalmaz. Nyomelemeket, ásványi anyagokat, rezet, aranyat, nikkelt vagy kobaltot is tartalmaz.

Használata különösen alkalmas gyermekeknek, magas vérnyomásban szenvedőknek, alkalmas ekcémás problémákra és emésztési zavarokban szenvedőkre. A tengeri só általában megnyugtatja az idegeket, és az anyaghiány okozta idegrendszeri betegségekre használják, jótékony hatással van a pajzsmirigyre és a belső elválasztású mirigyekre. Gyógyító és gyulladáscsökkentő hatása miatt a tengeri sót gargalizálóként is használják, valamint a hagyományos sót.

Pótolhatatlan test méregtelenítő A gyógyszertárakban gyógyfürdőnek megfelelő tengeri só csomagokat vásárolhat. Ha kipróbálja őket, a szervezet minden bizonnyal megtéríti. Az oldott tengeri só meleg fürdője tisztító és méregtelenítő hatással van a szervezetre. Ezalatt a szervezet ellazul, leveszi a szükséges ásványi anyagokat az oldott sóból, és kimosja belőle a káros anyagokat.

A természet fiatalító csodája A fürdőben a pórusaink kinyílnak, és a szervezet jobban fel tudja venni az összes szükséges anyagot. A tengeri sóban található ásványi anyagok általában javítják bőrünk állapotát. Talán észrevette, hogy amikor visszatér a tengerparti nyaralásból, a bőr mindig szebb, de ez nem csak barnulás.

Comments Off on Tenger só hatásai