August

Tobbi horoskop oktoberi hónapra

Rák (június 22. – július 22.)

A Mars bolygó azt tanácsolja, hogy adjon egy kis szünetet. Ne tegye próbára szerettei türelmét. Érdekes romantika lehet kilátásban. Ez különösen igaz az egyedülállókra.

Egészség

A hónap elején idegesnek és ingerültnek fogod érezni magad. Érzi, hogy valami nincs rendben. Ha ez rosszabbodik, forduljon orvoshoz.

Kapcsolatok

Hasznos lesz egy kis romantika és figyelem ebben a hónapban. A párod ezt akarja tőled. Ígéretes regény vár az ebben a jegyben született egyedülállókra. Bár nem sok esélye van arra, hogy sokáig tartson, csodálatos szexet fog hozni, amelyet nehéz lesz elfelejteni. Csak azok számára, akik beléptek – Önt a múlt bűntudata zavarja. Ne nyomja el magában. A kimondatlannak ki kell mennie, különben problémák vannak a kapcsolatban.

Pénz és pénzügy

Jó szerződésed, jelzálogkölcsönöd vagy biztosításod van. Kérjük, ellenőrizze a feltételeket, mielőtt bármit aláírna.

Munka

A sikeres hónapkezdés után a munkahelyeden stagnálsz. Nem tudsz előrelépni? Próbáld meg más szemszögből nézni. Ez felfedi a dolog másik oldalát, amit titokban tartottak előtted.

Oroszlany (július 23. – augusztus 22.)

Tudja meg, mi vár rád ebben a hónapban, és készülj fel rá.

Egészség

Különösen a hónap végén jelentkeznek a lábak, az izmok és az ízületek fájdalmai. Problémái lehetnek a visszérrel is.

Kapcsolatok

Tényleg szükséged van a figyelemelterelésre. A bolygók figyelmen kívül hagynak téged, és nem csinálsz túl jól. Ezért fogadjon olyan bevált forrásokra, amelyek feldobják a hangulatot, mint például a vásárlás, a sport vagy a barátokkal töltött pillanatok. És ügyeljen arra, hogy ne késleltesse a nyaralást. Sóként kell. Még a szerelmi kilátásaid is átlagosak. Ne ess kétségbe. Mindez a hónap végén megváltozik. Mert most lépett be – Magányosnak érzi magát akkor is, ha kapcsolatban él. Hogyan lehet megváltoztatni? Pozitívan koncentrálj rá, és kezdj el olyan tevékenységeket partnereddel végezni, amelyek mindkettejüket szórakoztatják. Biztosan van ilyen.

Pénz és pénzügy

Fektess be a kapcsolatodba, vegyél valami szépet vagy olyat, ami a hobbidhoz kell.

Munka

Munkatársaid tudják, hogy mindig találnak benned támogatást, és mostanában minden eddiginél jobban kérnek tőled segítséget. Adjon tanácsot, ha tudja, és vegye megtiszteltetésnek, ne bosszúságnak. Látni fogod, hogy kétszer is visszatér hozzád.

Comments Off on Tobbi horoskop oktoberi hónapra